top of page

Jag heter Kiki Adamczak och jobbar på Hälsokliniken Inspira med mitt eget företag Inspira Balance. 

 

Jag har jobbat inom vården sedan 1987. 2014 - 2016 studerade jag till kost- och näringsterapeut vid Nordiska Näringsinstitutet i Stockholm.

 

Idag är jag även certifierad hårmineralanalysterapeut, ( Trace elements/ Alpha Plus) DNA - analysterapeut, ( Nordic labs) och  Micronäringsterapeut, ( Egenvårdsspoolen)

Jag jobbar även med  torrblodsanalys och födoämnesintolerans tester samt avföringsprover.

Sedan 2017 kan jag även erbjuda en av den mest kompletta hormontesten på marknaden. (DUTCH )

Dessa tester tas inte inom om skolmedicinen.

 

Jag har fördjupat mig specifikt inom områden som sköldkörtelobalanser, binjuretrötthet, mag- och tarmbesvär samt hormonell bröstcancer då jag har personliga erfarenheter av dessa områden.  

 

Jag har min mottagning på Norragatan 17 i Mariehamn där jag erbjuder individuell kost- och näringsrådgivning samt kan plocka ihop ett kosttillskottsprogram tlll dig för dina behov.

 

Jag är återförsäljare för Alpha Plus, Thorne och Egenvårdpoolens produkter.

_DSC0101.jpg

Sirkka-Liisa Perkkiö

Leg. Naprapat
Certificerad ReVoiceterapeut/ manuell röstterapi

Sirkka-Liisa kommer 1 gång i månaden till Mariehamn och har då mottagning på Norragatan 17.  Bokning kan göras på tel nr: +358 40 589 3550  (Åsa Isaksson) 


Om ReVoice:
ReVoice röstbehandling syftar till att få muskulatur och leder, som påverkar ditt tal och din tonbildning, att fungera optimalt tillsammans. Spänningar kring käke, ansikte, hals/nacke och bröstkorg är några av de symtom som kan behandlas.            

ReVoice röstbehandling hjälper dig som har problem med heshet, trötthet i rösten, har värk i käkarna, huvudvärk mm. Det riktar sig till dig som använder din röst mycket. Till exempel sångare, skådespelare, föreläsare, lärare, företagsledare mfl.

44067958_275249036452840_798292530927815
bottom of page